Nazywam się Damian Michalski i jestem dyplomowanym coachem i trenerem.

Zanim zacząłem pracować jako trener i coach, przez 12 lat pracowałem w branży hospitality (gastronomia) w Wielkiej Brytanii. Można powiedzieć, że przygodę z tą wspaniałą branżą zacząłem tam od przysłowiowego zmywaka. Później byłem kelnerem, barmanem i kucharzem. Dzięki mojej zdobytej wiedzy i umiejętności, a także zaangażowaniu i ciężkiej pracy, szybko awansowałem na stanowisko szefa kuchni, a w dalszej kolejności menadżera restauracji.

Pracowałem w hotelach, kawiarniach i restauracjach: hiszpańskich, francuskich, włoskich, z owocami morza oraz pobierałem również naukę sztuki kulinarnej pracując dla słynnego kucharza Jamiego Oliviera.

W między czasie studiowałem w jednej z londyńskiej uczelni (The Coaching Academy) i zdobyłem dyplomy: Professional Personal Performance Coach oraz Professional Corporate Executive Coach.

Pracując jako szef kuchni oraz menadżer restauracji przez wiele lat trenowałem wielu pracowników i menadżerów innych restauracji. Przeprowadziłem dziesiątki szkoleń z zakresu zarządzania i obsługi klienta oraz szkoleń rozwojowych i sesji coachingowych.

W chwili obecnej pracuje w Polsce, w międzynarodowej korporacji jako Specjalista ds. Szkoleń i Rozwoju.



Oto przykładowe marki, dla których pracowałem prze wiele lat zagranicą: